Draadloos beveiligingssysteem

Kies je voor een draadloos beveiligingssysteem van de specialist? Dan weet je zeker dat je veilig je huis kunt verlaten. Door een draadloos systeem aan te schaffen zijn er geen kabels door je huis en hak- en breekwerk nodig. Wij hebben een unieke samenwerking met Service Centrale Nederland waardoor je gezin en je eigendommen 24 uur per dag in de gaten worden gehouden. Wil je ook met een gerust hart de deur uit? Bespreek vandaag nog de mogelijkheden met een van onze professionals.

Diverse producten voor een draadloos beveiligingssysteem

Voor een draadloos beveiligingssysteem kun je verschillende producten aanschaffen. Het is noodzakelijk om een bedieningspaneel te hebben om eenvoudig je systeem te bedienen. Hiermee zet je het systeem aan en uit. De centrale is het brein achter het draadloos beveiligingssysteem, zo wordt er veilig gecommuniceerd met aangesloten componenten. Daarnaast is het handig om een sirene, afstandsbediening, bewegingsmelder, magneetcontact voor ramen en deuren, een brandmelder en eventueel een camera in huis te hebben.

Laat de installatie aan ons over

Wil je een draadloos beveiligingssysteem door een van onze gecertificeerde monteurs laten installeren? Goede keuze! Zo weet je zeker dat het altijd op de juiste manier gebeurt. Uiteraard leggen we je haarfijn uit hoe alles werkt, zodat je optimaal beveiligd bent. Meer weten? Hiervoor bel je naar 085 30 300 25 of vul je het contactformulier in.


N

Gecertificeerd product

N

Installatie vaak binnen 24 uur

N

Bemande meldkamer

N

3-in-1 beveiliging

N

Eerlijk en duidelijk

Afspraak is afspraak

Bij Beveiligd Nederland mag je er 100 % van uitgaan dat een afspraak ook een afspraak is. Als wij zeggen dat we iets doen, dan doen we het. Daarom mag je er van uit gaan dat wij onze afspraken nakomen. Zodat jij als klant geen enkele zorg hebt. Gaat er toch iets mis, dan lossen we dat direct op.

Tevredenheidsgarantie

Eigenlijk is er maar één ding belangrijk: Dat jij als klant meer dan tevreden bent. En dat is bij ons echt zo! Vergelijk onze beoordelingen maar eens met een ander. Wij geven je daarom graag de volgende belofte: Ben je toch niet tevreden, zorgen we dat je dat alsnog wordt. Het gaat hier niet altijd om het geld. Dat beloven we!

Z

Altijd gekeurd

Beveiligen is een serieuze zaak, daarom gaan wij niet voor de goedkoopste oplossing. Bij Beveiligd Nederland zorgen wij er voor dat je altijd een goed gecertificeerd alarmsysteem hebt.

Wij beloven: Wij werken alleen met gekeurde alarmsystemen!

Klanten aan het woord

BN

[et_pb_testify _builder_version=”3.0.86″ posts_number=”4″ alignment=”center” body_font_size_tablet=”51″ body_line_height_tablet=”2″ name_font_size_tablet=”51″ name_line_height_tablet=”2″ bgcolor=”rgba(255,255,255,0)” navigation_type=”dots” nav_arrows=”off” qmark=”on” qmark_style=”1″ show_separator=”on” show_testimonial_image=”off” image_shadow=”on” thumb_per_row=”0″ thumb_per_row_900=”0″ thumb_per_row_600=”0″ thumb_per_row_400=”0″ animation_style=”slide” animation_duration=”500ms” animation_intensity_slide=”10%” animation_direction=”left” /]

Wij zijn blij met de klant, de klant is blij met ons.

Hier zijn wij best trots op!

9.1

Klantenbeoordeling:
(51 beoordelingen)

Prijs/kwaliteit8.9
Service9.4
Afspraken9.3

Heb je vragen?

Wij helpen je graag

Contactformulier

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Wij steunen het Nationaal Ouderenfonds

Share This