het Deluxe camerasysteem

Website banner - DeLuxe camerasysteem Beveiligd Nederland

DeLuxe, het zit hem niet enkel in de naam

Inclusief app op de telefoon

Zoveel luxe? Ja, echt!

Bestuurbaar

Deze camera's zijn op afstand te besturen. Van links naar rechts, van boven naar beneden.

Ingebouwde microfoon

Oke, het is niet de gouden microfoon van Lee Towers, maar je kan nu zelfs naast beelden bekijken ook horen wat er gebeurd.

Kleurenbeeld in de nacht

Ja echt waar! Je hebt nog wel iets van verlichting nodig. Denk aan een buitenlamp of straatverlichting.

Slimme camera

De camera's herkennen zelf of er een auto langsrijdt of dat er een persoon langs loopt. Zo is het in te stellen dat de camera's niet continu opnemen, maar enkel wanneer het nodig is. Ook is het mogelijk een denkbeeldige lijn te trekken in bijvoorbeeld de voortuin. Als deze overschreden wordt, krijgt u een melding op uw telefoon, handig he?

2 stuks camerasysteem DeLuxe - Beveiligd Nederlandkopie

Het beeld overdags

Altijd een oogje in het zeil houden, ook wanneer je niet thuis bent? Sla alle beelden in en rondom de woning op. Bekijk de beelden live of kijk deze later terug. Met het DeLuxe camerasysteem ben je verzekerd van scherpte waar je U tegen zegt. 

Het beeld in de nacht

Geen zwart-wit beelden meer! Althans om kleur waar te nemen is er wel licht nodig. Dit kan bijvoorbeeld gerealiseerd worden met een buitenlamp of gebruik de straatverlichting. Voortaan dus zelfs in de nacht kleurenbeeld, in plaats van zwart wit beelden, mooi he?

Slimme camera

In deze video is te zien hoe de boodschappen in de avond bezorgd worden door PicNic. Zodra de bezorger over de denkbeeldige lijn stapt zal de camera uit zichzelf naar een volgende vooringestelde instelling bewegen.

Zoals je kunt zien zijn de beelden zelfs in de avond met kleurbeeld te bewonderen.

Welke optie wordt het?

Een kleine aanbetaling en vervolgens het laagste maandelijkse bedrag betalen, direct maandelijks betalen of toch liever direct kopen?

Optie A

Eenmalig € 599,00 inclusief installatie
26
95 per maand
 • 2 camera's
 • Bestuurbaar
 • Incl. microfoon
 • 1 recorder
 • Full-time support
 • Incl. onderhoud

Optie B

Eenmalig € 299,00 installatiekosten
32
95 Per maand
 • 2 camera's
 • Bestuurbaar
 • Incl. microfoon
 • 1 recorder
 • Full-time support
 • Incl. onderhoud
POPULAIR

Optie C

Directe koop
1898
95 Incl. installatie
 • 2 camera's
 • Bestuurbaar
 • Incl. microfoon
 • 1 recorder

Wat andere klanten zeggen

Professioneel bedrijf met hightech apparatuur. We zijn heel blij met de camera's, videodeurbel en de alarminstallatie. Voor vragen zijn ze 24/7 bereikbaar!
Beveiligd nederlander Beveiligd nederland foto tevreden klant
Eddie Palmen
Camerasysteem, alarmsysteem en videodeurbel
Vanaf het begin af aan zijn ze altijd meedenkend geweest. Lossen alles snel op.. en zijn ook prima te betalen. Aardige jongens die er werken ..ik ben zeer tevreden .
Beveiligd nederlander Beveiligd nederland foto tevreden klant
Vanessa veen
Camerasysteem, alarmsysteem en videodeurbellen
Gewoon top een echte aanrader snelle reacties top plaatsing super vriendelijke medewerkers prijs kwaliteit is top bij vragen meteen antwoord ik zeg wil je betrouwbare beveiliging kies voor Beveiligd Nederland
Beveiligd nederlander Beveiligd nederland foto tevreden klant
Ralf Vranken
Camerasysteem en alarmsysteem
Niet alleen de service is uitstekend, ook bij storingen kun je van ze op aan en bij calamiteiten hebben ze een uitstekende meldkamer die geweldig werk verzet.
Foto man met camera
Bep Schermer
Alarmsysteem

DeLuxe camerasysteem kopen om inbrekers buiten te houden
Het DeLuxe camerasysteem is het meest geavanceerde camerasysteem in ons assortiment. Met zijn super scherpe lens, en slimme detectie is dit camerasysteem alles wat je nodig hebt om ongewenste personen goed in beeld te hebben.

Ook goede kwaliteit camerabeelden in de nacht kunnen zien
Ook dit camerasysteem heeft uitstekend kleurenbeeld in de nacht, het enige wat je ervoor nodig hebt is een lichtbron.

Camerabeelden terug kunnen kijken
De recorder van dit camerasysteem zorgt ervoor dat je via de handige app de beelden live mee kunt kijken en terug kunt kijken. De recorder zorgt er tevens voor dat de beelden van het camerasysteem een paar weken opgeslagen blijven, zodat je deze op elk gewenst moment terug kunt kijken. Daarnaast geeft dit camerasysteem goed bewijs voor de politie in geval van bijvoorbeeld een inbraak.

Slimme detectie
Dit camerasysteem wordt alom geprezen door de zeer uitgebreide mogelijkheden. Zo kunnen wij bij dit camerasysteem cross-line detectie inschakelen, wat inhoudt dat u een alert krijgt op het moment dat iemand een bepaalde lijn in het camerabeeld overtreedt. Daarnaast kan dit camerasysteem entiteiten herkennen, zo maakt hij onderscheid tussen personen en auto’s, en kan naargelang uw wensen actie ondernemen. Zo kan het camerasysteem bij herkenning een tour (ronde) maken om de rest van het terrein te scannen, of zelfs de persoon volgen. Ideaal dus om met dit camerasysteem uw woning of pand te beveiligen!

Garantie over het camerasysteem
Wij installeren het gehele camerasysteem voor u, en bieden tevens meerjarige garantie over de installatie van het gehele camerasysteem! 

Camerabeelden zelf van tevoren kunnen zien
Voor een voorbeeld van deze camerabeelden kijk je op onze site of kom je langs bij onze fysieke winkel voor een demonstratie van het camera systeem.

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.