Rotterdam, Eindhoven & Maastricht

Samenwerking met CSK

CSK Veiligheid in Beeld samen met Beveiligd Nederland!

Samen werken wij aan uw veiligheid!

Over onze samenwerking

CSK Veiligheid in Beeld samen met Beveiligd Nederland

Onze krachten worden gebundeld.
Wij, CSK Veiligheid in Beeld en Beveiligd Nederland, gaan samenwerken om u nog beter van dienst te kunnen zijn.
CSK Veiligheid in Beeld is onderdeel geworden van de landelijk opererende beveiligingsinstallateur “Beveiligd Nederland”.
Het best beoordeelde beveiligingsbedrijf van Nederland op Google.

CSK samen werking met Beveiligd Nederland
logo beveiligd nederland
familie foto belang huisbeveiliging

Wat betekent het voor u?

Samen werken wij aan uw veiligheid!

Voor u verandert er niet veel! U mag van ons nog steeds verwachten dat we u naar tevredenheid helpen. Hetgeen u merkt is dat u vaker van de naam Beveiligd Nederland gaat horen en dat u CSK Veiligheid in Beeld als onderdeel van deze landelijke installateur mag zien. Samen zullen we u het juiste advies, het jaarlijks onderhoud en de benodigde support geven.

U kunt ons vanaf heden bereiken op het algemeen telefoonnummer:
085 30 300 25
of per mail: [email protected]

Wat betekent het voor ons?

Samen werken wij aan uw veiligheid!

Voor ons is het FEEST! Tezamen zijn wij in staat om landelijk onze klanten te kunnen helpen en door te groeien. We willen onze klanten goed en op tijd kunnen blijven helpen. Met inmiddels 5 vestigingen verspreid door heel Nederland hebben we de mogelijkheid om meer aanvragen in te vullen en snel te kunnen reageren… kortom: Feest!

Camerasystemen installatie scaled
Installatie 2022 tandarts BVN e1676373999656

Wij bieden u wat extra's

Nu 15% korting voor CSK klanten

Wilt u uw huidige beveiliging uitbreiden, upgraden of vernieuwen?
Dan bent u bij ons op het goed adres want speciaal voor voormalige “CSK Veiligheid in Beeld” klanten bieden wij 15% extra korting op onze al zeer scherpe prijzen. 

Wilt u een alarm, brand, camera en/of een toegangscontrolesysteem vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Ook voor diensten zoals onderhoud, meldkamer, simkaart en dergelijke, doen wij graag een mooi aanbod. 

Bekijk ons assortiment

Asset voor alarmsystemen 2023

Alarmsystemen

Comfort2 wordt het meest gekozen!

Beveiligd Nederland biedt het ultieme alarmsysteem om jezelf te beschermen tegen onder andere inbraak. Met meer dan 7.500 actieve klanten vertrouwen dagelijks op onze systemen en meldkamer. Als je op zoek bent naar een topbedrijf dat met je meedenkt, ben je bij Beveiligd Nederland aan het juiste adres. We hebben momenteel twee soorten alarmsystemen beschikbaar: Compact en Comfort2.
De Comfort2 is onze meest gekozen optie, maar beide alarmsystemen bieden uitstekende huisbeveiliging.

Camerasystemen

DeLuxe wordt het meest gekozen!

Met onze camerasystemen heb je altijd zicht op wat er thuis gebeurt, waar je ook bent. Onze camerasystemen stellen je in staat om ongeacht je locatie te zien wat er bij jou thuis afspeelt. Bovendien ontvang je eenvoudig meldingen op je smartphone via onze app, mocht er iets gebeuren dat je aandacht vereist.

Op dit moment bieden we drie verschillende camerasystemen aan: Basic, Comfort en DeLuxe. Het DeLuxe camerasysteem is onze meest populaire keuze, maar elk camerasysteem biedt uitstekende functionaliteit en huisbeveiliging.

Asset voor camerasystemen 2023 Nieuw2
Asset voor video deurbel 2023

Hybride video deurbel

Veiligheid begint bij de voordeur

Onze hybride video deurbel maakt gebruik van Wi-Fi om te functioneren. Met zijn Full HD-camera kun je altijd zien wie er voor je deur staat, zelfs als je niet thuis bent.

Bovendien is er een bewegingssensor ingebouwd, die beweging voor de deur detecteert. Via de bijbehorende app kun je direct op de hoogte worden gebracht wanneer er beweging wordt gedetecteerd.

Kortom, onze deurbel met camera is een handige toevoeging aan je huisbeveiligingssysteem, waarmee je altijd op de hoogte blijft van wie er voor je deur staat, waar je ook bent.

Alarmknop

Altijd hulp binnen handbereik

Overal waar je bent, kun je rekenen op directe ondersteuning binnen handbereik. De centralisten van de meldkamer zijn altijd standby, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dit betekent dat er te allen tijde hulp beschikbaar is in jouw nabijheid. Bovendien wordt er valdetectie toegepast om extra veiligheid te waarborgen.

Asset alarmknop 2023
Zorgsysteem 2023

Zorgsysteem

24/7 staan de centralisten voor jou klaar

Met behulp van het zorgsysteem kun je te allen tijde tijdig contact opnemen met de meldkamer of een andere waarschuwingsinstantie in geval van een inbraak of noodsituatie. De meldkamer of het waarschuwingsadres kan vervolgens via de camera verifiëren of er daadwerkelijk sprake is van een noodgeval.

Footer Werkbus BVN scaled

Sinds 2010

Wij geven je graag zekerheid!

Sinds 2010 zijn wij van Beveiligd Nederland bezig om dit landschap duidelijker en transparanter te maken. Zonder addertjes onder het gras of moeilijk gedoe één aanspreek punt voor alles op het gebied van beveiliging.
Hetzij voor je huis, een leegstaand pand tot aan complete kantoor ruimtes en verzamel gebouwen.

7.500+ klanten
Onze expertise zetten wij dagelijks in om onze 7.500+ klanten veilig te houden.
Én niet voor niets zijn er zoveel klanten jou voor gegaan. Onze uitstekende service en 24 uur bereikbaarheid zijn zaken die jouw zekerheid geven.

Geen prijsverhogingen

Zo kom je nooit voor verassingen te staan

In een landschap waar je al snel je eigen beveiligingscamera’s en alarmsystemen koopt en waar honderden partijen ‘de beste’ of ‘de goedkoopste’ producten kunnen leveren, merkten wij dat klanten vooral behoefte hebben aan een partij die alles voor ze regelt. Van het constant onderzoeken van de beveiligingsmarkt tot het aankopen, installeren, onderhouden en monitoren van jouw waardevolle bezittingen. Daarnaast hanteren wij geen prijsverhogingen gedurende looptijd van het contract. Zo kom je nooit voor verassingen te staan. 

Monteur installatie beveiligingssystemen Beveiligd Nederland

Waarom kiezen voor Beveiligd Nederland?

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.