Rotterdam, Eindhoven & Maastricht

Compact alarmsysteem

Compact alarmsysteem

Bent u op zoek naar een hoogwaardig beveiligingssysteem voor uw woning? Dan is het Compact alarmsysteem de ideale oplossing voor u. Dit complete pakket biedt uitgebreide beveiligingsopties en gemoedsrust en is nu verkrijgbaar voor slechts €26,95 per maand met eenmalig €249,00 installatiekosten.

Compact pakket

Het Compact alarmsysteem is volledig draadloos en voldoet aan klasse II. Het basispakket bevat een Centrale met 4G, inclusief een LCD codepaneel en binnensirene, twee bewegingsmelders, twee mini magneetcontacten, een brand- en bewegingsmelder, en een afstandsbediening.

Met het Compact alarmsysteem krijgt u ook vijf jaar volledige garantie, onderhoud, service en een simkaart.
Het alarmsysteem is verbonden met een virtuele meldkamer, die beschikbaar is als handige app voor zowel iOS als Android. Hiermee kunt u het Compact alarmsysteem op afstand bedienen en push-notificaties ontvangen bij een alarm. Zo kunt u altijd en overal de status van uw alarmsysteem in de gaten houden.

Onze professionele monteurs installeren het alarmsysteem voor u, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het installatieproces. Dit betekent dat u niet alleen een hoogwaardig alarmsysteem ontvangt, maar ook dat het professioneel geïnstalleerd wordt. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om tot wel 14 extra componenten bij te bestellen, zodat u het alarmsysteem kunt aanpassen aan uw specifieke beveiligings behoeften. U kunt de extra componenten hier vinden.

Kortom, het Compact alarmsysteem biedt een complete beveiligingsoplossing voor uw woning. Neem vandaag nog contact met ons op om uw Compact alarmsysteem te bestellen en uw woning te beschermen. We bieden ook de mogelijkheid om een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in te plannen, zodat we een passende offerte voor u kunnen opstellen.

Deel dit bericht

Meer leuk nieuws om te lezen...

Inbraakpreventie voor senioren / ouderen Beveiligd Nederland
Nieuws

Inbraakpreventie voor senioren: 10 tips voor het beschermen van ouderen

Zorg voor een veilige woonomgeving met betrekking tot brandgevaren door je bewust te zijn van mogelijke risico’s op brand en proactieve stappen te ondernemen. Deze praktische richtlijnen zijn bedoeld voor alledaagse situaties, zoals het regelmatig controleren van elektrische apparatuur en verlengsnoeren, het schoonhouden van drogers, het sluiten van deuren in slaapkamers, het installeren van rookmelders en het plannen van evacuatieroutes. Eveneens van groot belang zijn toegankelijke brandblusmiddelen, veilig koken, voorzichtig opladen van elektronische apparaten en het plaatsen van vereiste brandmelders. Door waakzaamheid, zorgvuldigheid en gepaste uitrusting te combineren, kun je een woonomgeving tot stand brengen die veilig is tegen brandgevaren en doeltreffende bescherming biedt tegen eventuele noodsituaties. Dit artikel gaat dieper in op dit specifieke onderwerp.

Hoogwaardige beveiligingscamera's voor bedrijfspanden(beveiligingscamera's)
Nieuws

Hoogwaardige beveiligingscamera’s voor bedrijfspanden

Beveiligd Nederland biedt hoogwaardige beveiligingscamera’s voor bedrijfspanden. De Comfort Pro en DeLuxe Pro camerasystemen detecteren mensen en voertuigen met nauwkeurige alarmfuncties. De DeLuxe Pro heeft extra scherpe lenzen en intelligente detectiemogelijkheden, inclusief cross-line detectie. Beide systemen kunnen live beelden streamen via een app en DeLuxe Pro bevat PTZ-camera’s voor flexibele bewaking. In dit artikel gaan we hier verder op in.

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.