Rotterdam, Eindhoven & Maastricht

Compact alarmsysteem

Compact alarmsysteem

Bent u op zoek naar een hoogwaardig beveiligingssysteem voor uw woning? Dan is het Compact alarmsysteem de ideale oplossing voor u. Dit complete pakket biedt uitgebreide beveiligingsopties en gemoedsrust en is nu verkrijgbaar voor slechts €26,95 per maand met eenmalig €249,00 installatiekosten.

Compact pakket

Het Compact alarmsysteem is volledig draadloos en voldoet aan klasse II. Het basispakket bevat een Centrale met 4G, inclusief een LCD codepaneel en binnensirene, twee bewegingsmelders, twee mini magneetcontacten, een brand- en bewegingsmelder, en een afstandsbediening.

Met het Compact alarmsysteem krijgt u ook vijf jaar volledige garantie, onderhoud, service en een simkaart.
Het alarmsysteem is verbonden met een virtuele meldkamer, die beschikbaar is als handige app voor zowel iOS als Android. Hiermee kunt u het Compact alarmsysteem op afstand bedienen en push-notificaties ontvangen bij een alarm. Zo kunt u altijd en overal de status van uw alarmsysteem in de gaten houden.

Onze professionele monteurs installeren het alarmsysteem voor u, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het installatieproces. Dit betekent dat u niet alleen een hoogwaardig alarmsysteem ontvangt, maar ook dat het professioneel geïnstalleerd wordt. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om tot wel 14 extra componenten bij te bestellen, zodat u het alarmsysteem kunt aanpassen aan uw specifieke beveiligings behoeften. U kunt de extra componenten hier vinden.

Kortom, het Compact alarmsysteem biedt een complete beveiligingsoplossing voor uw woning. Neem vandaag nog contact met ons op om uw Compact alarmsysteem te bestellen en uw woning te beschermen. We bieden ook de mogelijkheid om een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in te plannen, zodat we een passende offerte voor u kunnen opstellen.

Deel dit bericht

Meer leuk nieuws om te lezen...

8 Tips om je huis veiliger te maken tegen inbraak
Nieuws

8 Tips om je huis veiliger te maken tegen inbraak

In een tijd waarin het waarborgen van onze thuis veiligheid van groot belang is, willen we graag 8 tips met je delen om je huis te beschermen tegen ongewenste indringers. Of je nu thuis bent of even weggaat, deze adviezen helpen je om mogelijke risico’s te verminderen en een veilige omgeving te creëren.

Brandmelders vervangen
Nieuws

Wanneer moet ik mijn brandmelder vervangen?

Brandmelder vervangen? Ben ik te laat? Brandmelders vormen een essentieel onderdeel van elk beveiligingssysteem en zijn van vitaal belang om je bedrijf en je personeel

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.