Comfort2 alarmsysteem

Comfort2 Alarmsysteem

Bent u op zoek naar een beveiligingssysteem van hoge kwaliteit voor uw woning, kantoor of bedrijfspand? Dan is het Comfort2 alarmsysteem de ideale beveiligingsoplossing voor u. Dit complete pakket biedt uitgebreide beveiligingsopties en gemoedsrust en is nu verkrijgbaar voor slechts €44,95 per maand met eenmalig €249,00 installatiekosten.

Comfort2 Alarmsysteem

Het Comfort2 alarmsysteem is volledig draadloos en voldoet aan klasse II.
Het basispakket wordt geleverd met een LCD-codepaneel, twee bewegingsmelders, twee mini magneetcontacten, een brand- en bewegingsmelder, een afstandsbediening, twee keytags en een centrale met LAN en 4G inclusief binnensirene.

Met het Comfort2 alarmsysteem krijgt u ook vijf jaar volledige garantie, onderhoud, service en een simkaart. Het alarmsysteem is aangesloten op onze meldkamer (Service Centrale Nederland), wat betekent dat er direct contact wordt opgenomen in geval van een alarmmelding. Dit zorgt voor extra zekerheid en veiligheid voor uw woning of pand.

Bovendien heeft het alarmsysteem een handige app beschikbaar voor zowel iOS als Android, waarmee u het Comfort2 alarmsysteem op afstand kunt bedienen en
push-notificaties kunt ontvangen bij een alarm. Zo kunt u altijd en overal de status van uw alarmsysteem in de gaten houden.

Onze professionele monteurs installeren het alarmsysteem voor u, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het installatieproces. Dit betekent dat u niet alleen een hoogwaardig alarmsysteem krijgt, maar ook dat het professioneel wordt geïnstalleerd. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om tot wel 29 extra componenten bij te bestellen, zodat u het alarmsysteem kunt aanpassen aan uw specifieke beveiligings behoeften. De extra componenten kunt u hier vinden.

Kortom, het Comfort2 alarmsysteem biedt een complete beveiligingsoplossing voor uw woning en/of bedrijfspand. Neem vandaag nog contact met ons op om uw Comfort2 alarmsysteem te bestellen en uw woning, kantoor of bedrijfspand te beschermen. Ook bieden wij de mogelijkheid om een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in te plannen zodat wij voor u een passende offerte op orde kunnen maken.

Deel dit bericht

Meer leuk nieuws om te lezen...

Nieuws

Winactie Restaurant De Heeren van Heukelom

We zijn verheugd om onze opwindende nieuwe samenwerking met Restaurant De Heeren van Heukelom aan te kondigen! Als onderdeel van deze speciale gelegenheid, geven we je een exclusieve kans om een dinercheque ter waarde van €100,00 te winnen!

Compact alarmsysteem
Nieuws

Compact alarmsysteem

Bent u op zoek naar een beveiligingssysteem van hoge kwaliteit voor uw woning? Dan is het Compact alarmsysteem de ideale beveiligingsoplossing voor u.

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.