Een beveiligingscertificaat?

Wij geven je graag een uitleg…Neem contact op

Wij zijn een erkend beveiligingsbedrijf
VEB ledennummer: 19064

Wat is het verschil tussen Certificaat en Opleveringsbewijs?

Het verschil is dat er bij een Beveiligingscertificaat wel alle beveiligingsmaatregelen overeenkomstig de geconstateerde risico klasse van de VRKI zijn uitgevoerd en bij een Opleveringsbewijs is dat niet het geval. Wanneer er bijvoorbeeld vanuit de verzekering akkoord wordt gegaan met enkel een opleveringsbewijs, dan hoef je enkel rekening te houden met één van de beveiligingsmaatregelen. Uiteindelijk zal er dan een opleveringsbewijs worden gemaakt welke betrekking heeft op bijvoorbeeld het bouwkundige gedeelte (sloten etc.) of alarmsysteem. Vaak vindt een verzekeraar een Borg opleverbewijs voldoende ten op zichte van een Borg certificaat.

Is Borg hetzelfde als VEB?

Beide bedrijven werken overeenkomstig de VRKI en geven u vakkundig advies over al uw beveiligingsvraagstukken. Verzekeraars en de overheid hanteren de VRKI en accepteren bedrijven die volgens de VRKI beveiligen.

Een VEB- en een Borg Beveiligingscertificaat zijn qua uitvoering van de beveiligingsmaatregelen identiek. Beide documenten geven aan dat er is beveiligd volgens de VRKI. De uitgevoerde beveiligingsmaatregelen zijn gelijk aan de geconstateerde risicoklasse van de VRKI. Verzekeraars accepteren beide documenten.

Een VEB-en een Borg Opleveringsbewijs geven beide aan welke maatregelen er volgens de normering van de VRKI zijn uitgevoerd. Beide documenten geven ook aan dat er geen volledige beveiligingsklasse VRKI is uitgevoerd. Verzekeraars accepteren beide documenten.


Wat is een VEB Opleverbewijs?

Dit is de oude benaming voor een VEB Opleveringsbewijs. 

Het VEB Opleveringsbewijs kan afgegeven worden als er een installatie is aangelegd waarbij de uitgevoerde beveiligingsmaatregelen afwijken van de VRKI. De benodigde beveiligingsklasse is wel vastgesteld, maar niet volledig gevolgd.
Niet in alle situaties is het noodzakelijk om de VRKI te volgen en ook verzekeraars kunnen afwijken van de VRKI. Op het Opleveringsbewijs wordt duidelijk genoteerd wat er aan beveiligingsmaatregelen is uitgevoerd. 

Wat is een PvE?

Het Programma van Eisen (PvE) is een vragenlijst/document waarop aan de hand van uw gegevens de benodigde beveiligingsklasse vastgesteld wordt overeenkomstig de standaard VRKI eisen.

Uw vakman zal voor u vaststellen hoe uw risico beveiligd zou moeten worden volgens de VRKI. En hij zal aangeven hoe hij dat zou willen verwezenlijken. Het is dan ook een vakkundig advies van uw installateur.

Zowel u als uw beveiligingsbedrijf ondertekenen dit document voor het uitgebrachte beveiligingsadvies.

Het is aan u als opdrachtgever of het beveiligingsadvies wordt gevolgd. Is de beveiliging op aangeven van de verzekeraar, dan is het raadzaam om het VRKI advies te volgen. 

 

Afspraak is afspraak

Bij Beveiligd Nederland mag je er 100 % van uitgaan dat een afspraak ook een afspraak is. Als wij zeggen dat we iets doen, dan doen we het. Daarom mag je er van uit gaan dat wij onze afspraken nakomen. Zodat jij als klant geen enkele zorg hebt. Gaat er toch iets mis, dan lossen we dat direct op.

Tevredenheidsgarantie

Eigenlijk is er maar één ding belangrijk: Dat jij als klant meer dan tevreden bent. En dat is bij ons echt zo! Vergelijk onze beoordelingen maar eens met een ander. Wij geven je daarom graag de volgende belofte: Ben je toch niet tevreden, zorgen we dat je dat alsnog wordt. Het gaat hier niet altijd om het geld. Dat beloven we!

Z

Altijd gekeurd

Beveiligen is een serieuze zaak, daarom gaan wij niet voor de goedkoopste oplossing. Bij Beveiligd Nederland zorgen wij er voor dat je altijd een goed gecertificeerd alarmsysteem hebt.

Wij beloven: Wij werken alleen met gekeurde alarmsystemen!

Daarom kiest u voor Beveiligd Nederland

Draadloos

Het alarmsysteem van Beveiligd Nederland is volledig draadloos. Geen kabels door het huis en geen hak of breekwerk.

Samenwerking met Service Centrale Nederland

Een unieke samenwerking met o.a. Service Centrale Nederland, die 24 uur per dag waakt over uw gezin en eigendommen.

N

Gecertificeerd product

Beveiligd Nederland staat naast enorme goede service ook voor kwaliteit, daarom bieden wij een professioneel, maar ook een gecertificeerd alarmsysteem aan. Geen bouwmarkt systemen.

Leuk personeel

Al onze medewerkers zijn van te voren gescreend, en opgeleid. Het zijn allemaal gewoon leuke mensen, die samen een succes van het bedrijf willen maken.

Waarom kiezen voor een
VEB Erkend Beveiligingsbedrijf?

 

Er zijn nogal wat aanbieders als het gaat om bijvoorbeeld de aanleg van beveiligingsinstallaties, het opvolgen van alarmeringen en/of het bewaken van eigendommen. Hoe weet u dat u het juiste beveiligingsadvies heeft ontvangen en dat het beveiligingsbedrijf goede kwaliteit levert? Wanneer kunt u zich echt veilig voelen?

Als de VEB er achter staat weet u dat het goed zit: veiligheid via de vakman!

Heb je vragen?

Wij helpen je graag

Contactformulier

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Wij steunen het Nationaal Ouderenfonds

Share This