Rotterdam, Eindhoven & Maastricht

CAMERASYSTEEM BEDRIJF

Meerdere oplossingen voor bedrijven

Uw bedrijf in goede handen met ons camerasysteem

Camerasystemen zijn niet meer weg te denken uit de zakelijke markt. Dit komt vooral door onze grote behoefte aan veiligheid en het willen beschermen van waardevolle bezittingen en/of gevoelige informatie. Een camerasysteem is een mooie preventieve en effectieve manier om indringers buiten uw bedrijf te houden. Wanneer u uw bedrijf zichtbaar beveiligt, is de kans namelijk groot dat indringers rechtsomkeert maken omdat ze weten dat de kans dat ze worden gepakt erg groot is. Mocht de dader toch een kans wagen dan zullen de beelden die zijn opgenomen ervoor zorgen dat de politie een grote kans heeft om hem op te sporen.

Deluxe camerapakket Beveiligd nederland copy

Zelfs 's nachts haarscherp kleuren beeld met ons camerasysteem!

Daarom is het belangrijk dat beelden die opgenomen worden bij weinig licht bijvoorbeeld ‘s nachts, net zo duidelijk en helder zijn als overdag. Wij maken daarom gebruik van een camerasysteem met een infrarood functie. Dit is een ingebouwde functie die automatisch wordt geactiveerd op het moment dat het donker wordt en natuurlijke kleuren wegvallen. Geen onduidelijke en wazige beelden meer maar altijd haarscherp kleurenbeeld. Bekijk hier welk type camerasysteem wij aanbieden en past bij uw bedrijf.

Ook op afstand uw bedrijf in de gaten houden met een camerasysteem

Zelfs wanneer u niet aanwezig bent is er de mogelijkheid om uw bedrijf in de gaten te houden. Bijvoorbeeld wanneer u een paar dagen afwezig bent of op vakantie. Dan gaat u toch met een geruster gevoel op pad, wetende dat u op een afstand toch een oogje in het zeil kan houden.

Met de slimme technieken van tegenwoordig kunt u door middel van een app op uw telefoon, de beelden van de camera live inzien. Wilt u beelden van bijvoorbeeld een paar uur eerder bekijken dan is dit ook geen enkel probleem. Door middel van een recorder worden de camerabeelden opgeslagen. Vaak zelfs tot wel 14 dagen terug!

Dus wanneer er onverwachts toch iets gebeurd heeft u altijd de mogelijkheid om opgeslagen beelden te overhandigen aan de politie als bewijsmateriaal.

Altijd een advies op maat

Omdat wij begrijpen dat het aanschaffen van een camerasysteem voor uw bedrijf niet iets is wat u dagelijks doet, voorzien wij u van Beveiligd Nederland daarom graag van een passend beveiligingsadvies. Of het nu gaat om een loods, kantoorpand, winkel of terrein, Beveiligd Nederland helpt u op weg! Na het aanschaffen van uw camerasysteem zorgen wij dat de installatie van het camerasysteem voor uw bedrijf van a tot z wordt verzorgd. De monteur vertrekt pas nadat alles naar behoren werkt, camera’s naar uw wens zijn ingesteld en de app op uw telefoon is geïnstalleerd. Vraag vandaag nog uw offerte aan of neem contact met ons op en dan kijken wij graag met u mee naar een passend beveiligingsadvies voor uw bedrijf.

personeel beveiligd nederland

Waarom kiezen voor Beveiligd Nederland?

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.