Alarmsysteem thuis

Door een alarmsysteem te laten aansluiten bij jou thuis, zorg je ervoor dat je je huis met een gerust hart kunt verlaten. Belangrijker nog: door een goed alarmsysteem in je huis voel je je volledig veilig in je eigen huis. Dat veilige gevoel, dat wil iedereen toch? Beveiligd Nederland helpt je hierbij. Wij zorgen er namelijk voor dat je in een mum van tijd het beste alarmsysteem bij jou thuis hebt.

De beste kwaliteit van jouw alarmsysteem voor thuis

Door een draadloos alarmsysteem voor thuis aan te schaffen bij Beveiligd Nederland, kun je rekenen op een product van de beste kwaliteit. Elk alarmsysteem dat wij leveren is namelijk gekeurd. Zo weet je altijd dat je een goed en gecertificeerd alarmsysteem in huis haalt. Dat is wel zo belangrijk als het om je eigen veiligheid gaat. Door het leveren van een goed alarmsysteem zorgen wij ervoor dat jij jezelf veilig voelt.

Koop een draadloos alarmsysteem bij Beveiligd Nederland en reken op de beste service

Door Beveiligd Nederland in de arm te nemen voor het installeren van een draadloos alarmsysteem bij jou in huis, kun je rekenen op de beste service. Zo staan we erop dat we bij jou thuis langs komen om persoonlijk het alarmsysteem te komen installeren. Het installeren van een draadloos alarmsysteem is namelijk echt vakwerk. De juiste afstelling van componenten in dan ook van essentieel belang voor het uiteindelijke resultaat. Je hebt immers niets aan het beste draadloos alarmsysteem als die niet naar behoren werkt.

De beste service, ook na installatie van het draadloos alarmsysteem bij je thuis

Onze uitmuntende service houdt niet op bij het installeren van het alarmsysteem bij jou thuis. Ook na het in gebruik stellen van het alarmsysteem en na het uitleggen van de werking van het draadloos alarmsysteem bij jou thuis, kun je rekenen op de beste service. Deze service kunnen we op afstand verlenen, maar ook kunnen we bij je langskomen om onderhoud te plegen aan het alarmsysteem. Vanzelfsprekend staan jouw wensen als klant hierbij voorop.

Kies jij voor het beste alarmsysteem bij jou in huis?

Inbraak kun je maar beter voorkomen dan genezen. Een goede alarminstallatie is hier een grote hulp bij. Sterker nog, de kans op inbraak vermindert met maar liefst 90% na het plaatsen van een alarmsysteem. Ben jij geïnteresseerd om een draadloos alarmsysteem van de beste kwaliteit te laten installeren bij jou thuis? Of wens je hier misschien nog meer informatie over te hebben? In beide gevallen ben je van harte welkom om contact op te nemen met 085 30 300 25. Onze enthousiaste medewerkers staan klaar om je te helpen!

Waarom Beveiligd Nederland?

  • Gecertificeerd product
  • Installatie vaak binnen 24 uur
  • Bemande meldkamer
  • 3-in-1 beveiliging
  • Eerlijk en duidelijk

Waarom kiezen voor
Beveiligd Nederland

Los van dat we het tofste bedrijf van nl zijn

Het gevoel van veiligheid dat onze klanten ervaren leggen we hier (deze link) uit. Maar om zelf een indruk te geven waarom je voor ons bedrijf zou moeten kiezen als het veiligheid gaat leggen we hieronder uit!

Alles voor een glimlach

Onze klantenservice is ons stokpaardje. Wij gaan erg ver om jou veilig én gelukkig te maken!

Écht ALLES voor een glimlach

Die extra stap zetten maakt dat jij je niet in de kou voelt staan.

Gratis installatie bij jouw thuis

We leveren niet alleen je spulletjes af in een doosje. We sturen één van onze monteurs langs.

Gratis Installatie bij jouw thuis

installeren het voor je én gaan niet weg totdat jij 100% tevreden bent!

24/7 bij jouw iemand thuis

Met onze meldkamer ben jij er zeker van dat waar je ook bent ter wereld. Er is altijd iemand aanwezig.

24/7 bij jouw iemand thuis

Én als er iets aan de hand is. Dan gaan alle alarmbellen af en zijn wij er als de kippen bij!

5 jaar garantie

Bij ons krijg je 5 jaar garantie op onze producten. Is er iets mis? We sturen iemand langs om het te vervangen.

5 jaar garantie

Bij ons krijg je 5 jaar garantie op onze producten. Is er iets mis? We sturen iemand langs om het te vervangen.

Bedankt
voor uw begrip

Door de verspreiding van het coronavirus zijn er meerdere maatregelen en beperkingen ingevoerd in Europa. Dit heeft gevolgen voor de werkwijze en prestaties van Beveiligd Nederland.

Wij informeren u graag over de maatregelen die we nemen in deze onzekere tijd.

Wij zijn nog

bereikbaar

PER TELEFOON EN E-MAIL