De Alarmknop van Beveiligd Nederland

 

Alleen, maar hulp binnen handbereik

Hulp in de buurt met de Alarmknop

Wanneer u het een angstig idee vindt dat er geen hulp in de buurt is, bijvoorbeeld door uw ziekte, handicap of leeftijd dan is de alarmknop van Beveiligd Nederland de oplossing. Als er iets gebeurt, hoeft u enkel maar op de alarmknop te drukken. Na het indrukken van de alarmknop ontstaat een spreek-/luisterverbinding met de particuliere alarmcentrale. U vertelt wat er aan de hand is en de centralisten kunnen direct hulp inschakelen als dit nodig blijkt te zijn.

Hoe werkt de alarmdienst?

Nadat u de alarmknop heeft besteld wordt deze per post thuis bezorgd. De knop zal van te voren worden ingesteld. Na het maken van een alarmmelding heeft u binnen enkele seconden een spreek-/luisterverbinding met de alarmcentrale. Mocht er daadwerkelijk iets aan de hand zijn, dan kan de centralist één van de opgegeven waarschuw personen of hulpdiensten bellen om vervolgens uw locatie door te geven.

Krijgt de alarmdienst u of een waarschuw persoon niet te pakken, geen probleem. De centralist van Service Centrale Nederland probeert vervolgens de tweede persoon uit de lijst te bellen en mocht deze ook niet de opnemen, dan zal zelfs een derde persoon worden gebeld. Dit kunnen natuurlijk ook uw buren of uw verzorger zijn.

Altijd iemand in de buurt

Met deze alarmknop waakt er altijd een heel team van centralisten over u. Daarnaast wordt u direct gebeld zodra u de knop twee sec. ingedrukt houd.

– Druk op de knop wanneer u zich bedreigd voelt
– Druk op de knop wanneer u verdwaalt bent
– Druk op de knop wanneer u gevallen bent en niet meer zelfstandig kunt opstaan
– Druk op de knop wanneer u in een noodsituatie verkeerd

Wat zit er in het doosje?

De Alarmknop – Een oplaadstation en USB adapter – Beveiligd Nederland keykoord – Nederlandse handleiding

Oplaadsysteem

De alarmknop

De alarmknop kit

Wij steunen het Nationaal Ouderenfonds

Share This