2Nexus

in samenwerking met

beveiligd
nederland

2Nexus werkt voortaan samen met Beveiligd Nederland!

 

Wij, Beveiligd Nederland en 2NEXUS, gaan samenwerken om je nog beter van dienst te kunnen zijn. 2NEXUS is onderdeel geworden van de landelijk opererende Beveiligingsinstallateur “Beveiligd Nederland“.

Door de toenemende vraag naar goede beveiliging zal 2Nexus vanaf 1 november 2019 gaan samenwerken met het snelst groeiende beveiligingsbedrijf van Nederland en wel onder de naam Beveiligd Nederland. Het bundelen van onze krachten zorgt ervoor dat wij steeds meer mensen door het hele land kunnen helpen. Tezamen zijn wij in staat om landelijk onze klanten te kunnen helpen en door te groeien. We willen onze klanten goed en op tijd kunnen blijven helpen. Met nu 4 vestigingen in Goedereede, Rotterdam, Eindhoven en Limburg hebben we de mogelijkheid om meer aanvragen in te vullen en snel te kunnen reageren.

Hoewel onze bedrijfsnaam voortaan Beveiligd Nederland is, zal er voor jou als klant vrij weinig veranderen: je kunt zowel telefonisch als per e-mail dezelfde medewerkers verwachten. Onze service wordt door digitalisering echter zelfs beter!

Wat verandert er?

Voor jou verandert er niet veel ! Je mag van ons nog steeds verwachten dat we je naar tevredenheid helpen. Hetgeen dat je merkt is dat je vaker van de naam Beveiligd Nederland gaat horen en dat je 2NEXUS als onderdeel van deze landelijke installateur mag zien. Samen zullen we je het juiste advies, het jaarlijks onderhoud en de benodigde support geven.

Je kunt ons nog steeds op dezelfde telefoonnummers of email adressen bereiken
Email:
info@beveiligdnederland.nl – Tel: 0853030025

– Wat blauw is blijft blauw.
– Dezelfde en eventueel nieuwe service monteurs komen bij je over de vloer
– Dezelfde en nieuwe werknemers nemen de telefoon op
– Snellere response op e-mail en telefoon
– Meer werknemers, meer kennis en kracht

Onze allstars

Dit is een deel van ons team

En dit team kun je vinden in de prachtige stad Rotterdam, Eindhoven en Maastricht. In de kantoren van Beveiligd Nederland vind je een gezellig team van verschillende toppers met verschillende kwaliteiten. We denken allemaal wel hetzelfde: Hou van de klanten en behandel hem/haar op een nog betere manier als dat je zelf behandeld zou willen worden. Beveiligd Nederland wil haar klanten ECHT tevreden maken, en zelfs zorgen voor dat WOW effect.

Jules Dujardin

Installateur/monteur

Canan Dincer
Canan Dincer

Mediamanager

Christian Rondeel

Installateur/monteur

Cynthia de Goede

Financiele administratie

Leendert Timmer

Technisch support

Mitchel Burggraaf

Installateur/monteur

Mitchell Plat

Directeur

Pablo Pellaers

Technisch support / Planning

Peggy Muijrers

Planning / Administratie

Ricardo van Agthoven

Teammanager

Robin Hamersma

Financiele administratie

Mucahit Eroglu

Installateur/monteur

Steijn van Kwawegen

Mediamanager

Willem Vroom

Installateur/Monteur

meldkamer beveiligd nederland
Jij?

Adviseur Buitendienst

Rudi Spees

Installateur/Monteur

5.000+ klanten

Jouw veiligheid betekent alles voor ons!

Onze klanten
aan het woord

Ja ik heb nu de beveiliging ruim 2 jaar, en daarna nog met camera uitgebreid. Altijd goed geholpen, echt een top bedrijf. Echt een bedrijf die er voor de klant is.
De installatie werd gedaan door een aardige knul die ook zo klaar was. Het is even wennen dat je een alarm hebt en we hebben hem zelf een paar keer per ongeluk af laten gaan. Je wordt meteen gebeld en men is gelukkig nooit boos!
Goede info vooraf. Vlotte installatie. Goede adviezen ter plaatse door installateur. Snel antwoord bij vragen per email. Heel makkelijk te bedienen. Kortom: Meer dan tevreden!!
Beveiligd Nederland levert een prettig alarmsysteem, waarbij je gewoon door je huis kunt blijven lopen, omdat de ramen en deuren met contacten worden uitgerust. Samen met een glasbreukmelder wordt inbraak zodoende snel gedetecteerd. Een rook- en CO2 melder maken het pakket compleet. Kies je voor melding naar de meldkamer dan wordt er binnen 15 seconden gereageerd op een alarm is mijn ervaring. Prettig gevoel als je weg bent.
Uitstekende service van medewerkers, zowel op administratief gebied alsook de monteurs en de meldkamermedewerkers.

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.