Rotterdam, Eindhoven & Maastricht

Samenwerking met 2Nexus

2Nexus werkt voortaan samen met Beveiligd Nederland!

Samen werken wij aan jouw veiligheid!

Over onze samenwerking

2Nexus samen met Beveiligd Nederland

Wij, Beveiligd Nederland en 2NEXUS, gaan samenwerken om je nog beter van dienst te kunnen zijn. 2NEXUS is onderdeel geworden van de landelijk opererende Beveiligingsinstallateur “Beveiligd Nederland”.

Door de toenemende vraag naar goede beveiliging zal 2Nexus vanaf 1 november 2019 gaan samenwerken met het snelst groeiende beveiligingsbedrijf van Nederland en wel onder de naam Beveiligd Nederland. Het bundelen van onze krachten zorgt ervoor dat wij steeds meer mensen door het hele land kunnen helpen. Tezamen zijn wij in staat om landelijk onze klanten te kunnen helpen en door te groeien. We willen onze klanten goed en op tijd kunnen blijven helpen. Met nu 4 vestigingen in Goedereede, Rotterdam, Eindhoven en Limburg hebben we de mogelijkheid om meer aanvragen in te vullen en snel te kunnen reageren.

Hoewel onze bedrijfsnaam voortaan Beveiligd Nederland is, zal er voor jou als klant vrij weinig veranderen: je kunt zowel telefonisch als per e-mail dezelfde medewerkers verwachten. Onze service wordt door digitalisering echter zelfs beter!

2nexus partners met Beveiligd Nederland
logo beveiligd nederland
familie foto belang huisbeveiliging

Wat verandert er?

2Nexus samen met Beveiligd Nederland

Voor jou verandert er niet veel ! Je mag van ons nog steeds verwachten dat we jou naar tevredenheid helpen. Hetgeen dat je merkt is dat je vaker van de naam Beveiligd Nederland gaat horen en dat je 2NEXUS als onderdeel van deze landelijke installateur mag zien. Samen zullen we jou het juiste advies, het jaarlijks onderhoud en de benodigde support geven.

Je kunt ons nog steeds op hetzelfde telefoonnummer en email adres bereiken
Email: [email protected]
Tel: 0853030025

  • Wat blauw is blijft blauw.
  • Dezelfde en eventueel nieuwe service monteurs komen bij je over de vloer
  • Dezelfde en nieuwe werknemers nemen de telefoon op
  • Snellere response op e-mail en telefoon
  • Meer werknemers, meer kennis en kracht

Bekijk ons assortiment

Asset voor alarmsystemen 2023

Alarmsystemen

Comfort2 wordt het meest gekozen!

Beveiligd Nederland biedt het ultieme alarmsysteem om jezelf te beschermen tegen onder andere inbraak. Met meer dan 7.500 actieve klanten vertrouwen dagelijks op onze systemen en meldkamer. Als je op zoek bent naar een topbedrijf dat met je meedenkt, ben je bij Beveiligd Nederland aan het juiste adres. We hebben momenteel twee soorten alarmsystemen beschikbaar: Compact en Comfort2. De Comfort2 is onze meest gekozen optie, maar beide alarmsystemen bieden uitstekende huisbeveiliging.

Camerasystemen

DeLuxe wordt het meest gekozen!

Met onze camerasystemen heb je altijd zicht op wat er thuis gebeurt, waar je ook bent. Onze camerasystemen stellen je in staat om ongeacht je locatie te zien wat er bij jou thuis afspeelt. Bovendien ontvang je eenvoudig meldingen op je smartphone via onze app, mocht er iets gebeuren dat je aandacht vereist.

Op dit moment bieden we drie verschillende camerasystemen aan: Basic, Comfort en DeLuxe. Het DeLuxe camerasysteem is onze meest populaire keuze, maar elk camerasysteem biedt uitstekende functionaliteit en huisbeveiliging.

Asset voor camerasystemen 2023 Nieuw2
Asset voor video deurbel 2023

Hybride video deurbel

Veiligheid begint bij de voordeur

Onze hybride video deurbel maakt gebruik van Wi-Fi om te functioneren. Met zijn Full HD-camera kun je altijd zien wie er voor je deur staat, zelfs als je niet thuis bent.

Bovendien is er een bewegingssensor ingebouwd, die beweging voor de deur detecteert. Via de bijbehorende app kun je direct op de hoogte worden gebracht wanneer er beweging wordt gedetecteerd.

Kortom, onze deurbel met camera is een handige toevoeging aan je huisbeveiligingssysteem, waarmee je altijd op de hoogte blijft van wie er voor je deur staat, waar je ook bent.

Alarmknop

Altijd hulp binnen handbereik

Overal waar je bent, kun je rekenen op directe ondersteuning binnen handbereik. De centralisten van de meldkamer zijn altijd standby, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dit betekent dat er te allen tijde hulp beschikbaar is in jouw nabijheid. Bovendien wordt er valdetectie toegepast om extra veiligheid te waarborgen.

Asset alarmknop 2023
Zorgsysteem 2023

Zorgsysteem

24/7 staan de centralisten voor jou klaar

Met behulp van het zorgsysteem kun je te allen tijde tijdig contact opnemen met de meldkamer of een andere waarschuwingsinstantie in geval van een inbraak of noodsituatie. De meldkamer of het waarschuwingsadres kan vervolgens via de camera verifiëren of er daadwerkelijk sprake is van een noodgeval.

Footer Werkbus BVN scaled

Sinds 2010

Wij geven je graag zekerheid!

Sinds 2010 zijn wij van Beveiligd Nederland bezig om dit landschap duidelijker en transparanter te maken. Zonder addertjes onder het gras of moeilijk gedoe één aanspreek punt voor alles op het gebied van beveiliging.
Hetzij voor je huis, een leegstaand pand tot aan complete kantoor ruimtes en verzamel gebouwen.

7.500+ klanten
Onze expertise zetten wij dagelijks in om onze 7.500+ klanten veilig te houden.
Én niet voor niets zijn er zoveel klanten jou voor gegaan.
Onze uitstekende service en 24 uur bereikbaarheid zijn zaken die jouw zekerheid geven.

Geen prijsverhogingen

Zo kom je nooit voor verassingen te staan

In een landschap waar je al snel je eigen beveiligingscamera’s en alarmsystemen koopt en waar honderden partijen ‘de beste’ of ‘de goedkoopste’ producten kunnen leveren, merkten wij dat klanten vooral behoefte hebben aan een partij die alles voor ze regelt. Van het constant onderzoeken van de beveiligingsmarkt tot het aankopen, installeren, onderhouden en monitoren van jouw waardevolle bezittingen. Daarnaast hanteren wij geen prijsverhogingen gedurende looptijd van het contract. Zo kom je nooit voor verassingen te staan. 

Monteur installatie beveiligingssystemen Beveiligd Nederland

Waarom kiezen voor Beveiligd Nederland?

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.